find out for Paulo Coelho "People
anything Themselves" learn never by being told they have to

sunt Vali! Salut,

EXPERIENȚA este un concept cuantificabil, insa greu de valorificat. Dupa 20 de ani si sute de evenimente, povestea continua, insa personajele se schimba. Cea mai buna lectie pe care am invatat-o din fotografie este ca aceasta trebuie sa surprinda elementul uman, sensibilitatea momentului. Experienta te ajuta sa empatizezi corect cu oamenii cu care intri in contact, sa-i intelegi suficient de bine incat sa fii capabil sa le povestesti momentele in imagini.

ESTE DESPRE tine Nunta

FLEXIBILITATEA vorbeste despre puterea de a te adapta la schimbare, dar si despre puterea de a vedea schimbarea ca pe o provocare. De fiecare data cand intervine imprevizibilul, elementul-surpriza, nu pot decat sa simt bucuria de a fi prezent. Nimic nu se compara cu acel sentiment de implinire al faptului ca ai reusit sa depasesti orice obstacol.

Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul,binele, FRUMOSUL); importantă, însemnătate, preț, merit.

PERSOANĂ VREDNICĂ DE STIMĂ, CU ÎNSUȘIRI DEOSEBITE.

Nuntă în Tunisia? Nuntă în Italia? Nuntă în Bruxelles? Nuntă în R. Dominicană?

Începeți experiența cu un   SALUT!

Începeți experiența cu un

 

SALUT!

SĂ ÎNCEAPĂ CĂLĂTORIA

Lucrez cu 24 cupluri uimitoare pe an și nunțile mele sunt în general evenimente de 3 zile. Construirea încrederii cu clienții mei este o necesitate, deși e-mailurile sunt excelente, cred într-o consultare față în față sau pe Zoom App. înainte de a confirma orice nuntă.

PREȚURILE ÎNCEP DE LA 900€

ar fi minunat să ne auzim și să afli totul despre…

nunta ta de vis

flexible stick to your Eleanor Roosevelt principles but Be

Slide cred că putem lucra împreună & HAI SĂ NE CUNOAȘTEM DACĂ ÎȚi PLACE CEEA CE VEZI